Rozsądne jedzenie pomaga spalać kalorie

Nie odchudzaj się na siłę

Należy konsumować, aby redukować
zbędne kilogramy. Jednak chudnąć
{trzeba|należy| efektywnie. Białko przyspiesza
metabolizm aż o 25 procent. Białko powinno
się włączać do śniadania, obiadu i wieczornego posiłku.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty z mleka.
Optymalnie dawać
łącznie białka zwierzęce oraz roślinne.
Niezbędne są też tłuszcze. Nie przybiera się na wadze od tłuszczu, ale wówczas, gdy
zjadamy za dużo kalorii.
Tłuszcz należy konsumować w
ograniczonych ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są celowe w planie
żywienia. Tłuszcze zapewniają aż 30 procent energii, a
zatem należy konsumować około 70 gramów
tłuszczu dziennie. Tłuszcze sycą oraz ograniczają glukozę we krwi. Kaszadaje
sytość, ale nie napędza kilogramów. Możnazjeść
6-7 łyżek kaszy dziennie i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie cząstki owoców trzeba
mieć w planie żywienia, ale nie wolno konsumować
winogron, bananów, śliwek – te owoce mają bardzo
dużo cukru. Można jeść jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce zjada się po
posiłku, na deser, wtedy
najlepiej się trawią i są ogromnie zdrowe. Po godzinie 18.00 nie powinno
się zjadać owoców, bo nie uda się ich strawić przed spaniem. Około 40 gramów błonnika
każdego dnia musi zjadać
każda dama, aby
rewelacyjnie
strawić i przyspieszyć
przemianę materii.
Pyszne jedzenie
i sytość pozwalają zrzucać kilogramy
w sposób celowy i szybki. Dlatego warto
zaplanować rozsądne odchudzanie.

 tabletki na odchudzanie 4 tygodnie

tabletki odchudzające 20+